Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

15η Κ.Α. - Περιπέτεια στον Εύηνο

Κοιτάς κάτω και ακούς το ποτάμι... Ο αέρας φυσάει με δύναμη γύρω σου κι εσύ στέκεσαι στις μύτες των ποδιών σου, ακροβατώντας σ' ένα μικρό τοιχάκι. Το σκοινί έχει τεντώσει, τα χέρια σου το κρατάνε με δύναμη... Στη γέφυρα, οι υπόλοιποι Ανιχνευτές σου χαμογελούν δίνοντάς σου κουράγιο. «Μη φοβάσαι, σε κρατάω... Ρίξε το βάρος σου πίσω. Μη φοβάσαι!». Η φωνή του εκπαιδευτή σε γεμίζει δύναμη... Κι αρχίζεις την κατάβαση. Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο. Σε κάθε σου βήμα νιώθεις και πιο σίγουρος, πιο υπερήφανος. Μέχρι που φτάνεις στο έδαφος και βλέπεις από χαμηλά τη γέφυρα από την οποία κατέβηκες. Απίθανο! Τα κατάφερες! Νίκησες το φόβο σου για άλλη μια φορά.

Η εκδρομή μας στον Εύηνο ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Το rafting στο ποτάμι, η αναρρίχηση, το rappel από τη γέφυρα και το flying fox μας έφεραν αντιμέτωπους με τους φόβους και τα όρια μας. Οι περισσότεροι τολμήσαμε και τα ξεπεράσαμε. Αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη φορά.
Η εταιρεία με την οποία συνεργαστήκαμε ήταν η Evinos River (http://www.evinosriver.gr/). Κάνουν ειδικές τιμές στους Προσκόπους. Το πακέτο rafting - rappel - αναρρίχηση - flying fox - τοξοβολία κόστισε 50 ευρώ στο άτομο. Οι οδηγοί και οι εκπαιδευτές της εταιρείας είναι όλοι νέοι, αλλά κατάλληλα εκπαιδευμένοι. Μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Λέαινα
Α.Κ.Α. 15ης Κ.Α. Κολωνού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου