Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Mιά αγκαλιά που ανοίγει όλο και πιό πολύ...


Η χρονιά για την Τοπική μας Εφορεία ξεκίνησε αισιόδοξα. Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Κολωνού, δεν αποτελεί πλέον μιά καλοδιάθετη πρόθεση για ανάπτυξη του προσκοπισμού στην γειτονιά μας, αλλά ιστορικό γεγονός. O προσκοπισμός ως ιδέα δεν έχει σύνορα, είναι μιά αγκαλιά που ανοίγει ολοένα και πιό πολύ, αρκεί να σηκώσουμε τα μανίκια και ν'απλώσουμε τα χέρια!
 
 
Η Αναγνώριση της Λειτουργίας του νέου Συστήματος μας γέμισε χαρά και συγκίνηση γιατί βλέπουμε τους κόπους όλων να πιάνουν τόπο ενώ η δύναμη μας συνεχώς μεγαλώνει.

Πάντα Εμπρός

Δημήτρης Καίλης (Ιππόκαμπος)
Αρχηγός 5ου Συστήματος Προσκόπων Κολωνού

6 σχόλια:

  1. Όταν οι ναύτες του Κολόμβου έμπαιναν στα πλοία, στο Πάλος ντε λα Φροντέρα της Ισπανίας, δεν ήξεραν που θα έφταναν...

    Καλό ταξίδι Ιππόκαμπε, Γκιώνη, Δράκαινα, Βίσωνα, Δρυοκολάπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από αυτά που είπε ο Κώστας μόνο ένα έχω να πω:
    Καλή αρχή αδέρφια μου, θα είμαστε μαζί σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Αρχηγός και το πλήρωμα του έχουν ξανά βρεθεί σε δύσκολες θάλασσες και γνωρίζουν πώς να χαράσσουν την ρότα τους .
    Δεν τους σκιάζομαι, έχουν φορτώσει το σκαρί τους με τα πιο πολύτιμα καλούδια για αυτό το ταξίδι, αγάπη για το παιδί, εμπειρίες, γνώσεις, κέφι, παρέα και φίλους να τους στηρίζουν…
    Όρτσα τα πανιά σας …
    Δημητρόπουλος Σταύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καράβια, κατάρτια, ναύτες, κουπιά...
    Εγώ νομίζω ότι οι κινητήρες έχουν πάρει φωτιά και το σκάφος είναι έτοιμο προς απογείωση. Να ανέβει ψηλά, πολύ ψηλά, ως τα κάτασπρα σύννεφα του γαλάζιου ουρανού.

    Καλό ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Πάντα Εμπρός"! Το ρητό του νέου 5ου Συστήματος Προσκόπων Κολωνού υποδηλώνει ΚΙΝΗΣΗ! Ητοι ικανότητα προσανατολισμού, αντοχή και δύναμη και κυρίως διάθεση για υπέρβαση επιδίωξη και επίτευξη του καλύτερου!

    Εύχομαι Δημήτρη σε εσένα και τους συνεργάτες σου να έχετε υγεία και κέφι να γράψετε με επιτυχίες το Ημερολόγιο του Συστήματος σας.

    Πίστευα και πιστεύω ότι ο Προσκοπισμός ως Κίνηση Αρχών, Ιδεών και Συναισθηματών έχει πολλές δυνατότες να προσφέρει σε κάθε εποχή ότι πραγματικά χρειάζονται οι νέοι και η κοινωνία.

    Καλό Δρόμο!

    Χρ.Λυγερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. simera etihe na sas vro: onomazome antonios hatzopoulos, proskopos tou 35 me arhigo ton panagioti tzano. en sinehia argigos tou 28 systimatos.ola sa telia ma thimiothite ligo ke ton protergati tou 37. oti plirofories thelete ime sti diathessi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή