Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στην Ανάβρα

Δευτέρα πρωί και η 15η Αγέλη, αποτελούμενη από 12 Λυκόπουλα και 4 Βαθμοφόρους, επιβιβάζεται στο πούλμαν με προορισμό την Ανάβρα Μαγνησίας. Τι μας περίμενε εκεί; Ένα χωριό 700 κατοίκων, φιλόξενων, που μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε και την φύση να μας προσφέρει απλόχερα τα δώρα της.
Οι δραστηριότητες μας πολλές! Δράση προβολής με τα παιδιά του χωριού και την Αγέλη να δείχνει πως παίζεται το Λυκοπουλικό παιχνίδι, περιήγηση και παιχνίδι στο 2 χιλιομέτρων Περιβαλλοντικό Πάρκο του χωριού και τέλος ξενάγηση από παιδιά του χωριού στους στάβλους της περιοχής με τα Λυκόπουλα να έρχονται σε άμεση επαφή με τα ζώα.
Με τα σακίδια μας γεμάτα με όμορφες εικόνες, την Τετάρτη το μεσημέρι πήραμε το δρόμο του γυρισμού με μία ευχή: Να μας δίνεται συχνότερα η ευκαιρία για απολαμβάνουμε τέτοιες στιγμές!

Νόρα Παλάρα
Ακέλα 15ου Σ.Π.

3 σχόλια:

  1. "...στο κυνήγι πάει εμπρός το τοτέμ και ο Αρχηγός..."
    λέει ένα παλιό καλό λυκοπουλικό τραγούδι και μπορεί το τοτέμ να το έχουμε ξεπεράσει όμως η δύναμη, το κέφι και ο ενθουσιασμός του Αρχηγού είναι στοιχεία διαχρονικά, απαραίτητα για να μπορούμε να παίζουμε με επιτυχία το προσκοπικό παιχνίδι!!!
    Πολλά μπράβο Ακέλα, να οδηγείς με τους υπόλοιπους γερόλυκους την Αγέλη σας πάντα μπροστά!

    Καλή χρονιά

    Ιππόκαμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λυκοπουλα λένε ότι ξεχνάνε γρήγορα ..
    Γι αυτο γίνονται αυτές οι εκδρομές για να μην ξεχνάνε ποτέ ...
    Ακελα μου καλή χρονια σε όλη την Λυκοπουλικη παρέα μικρούς και μεγάλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή