Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

"Απ' ένα βελανίδι ξεφύτρωσε μιά δρύς..."

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Αθηνών αρχίζει να παίρνει ζωή. 
Η δημιουργία ενός νέου Προσκοπικού Συστήματος στην Τοπική μας Εφορεία ήταν μιά προσδοκία ετών που γίνεται πραγματικότητα. Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο να βλέπεις βαθμοφόρους διαφορετικών ηλικιών και Συστημάτων να βοηθούν πρόθυμα γι' αυτό που λέγεται Προσκοπισμός.
Ισως είναι νωρίς για λόγια και σίγουρα έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά, όμως ένα είναι σίγουρο, πως η πολλή δουλειά και το κέφι φέρνει πάντα αποτελέσματα που μας κάνουν υπερήφανους.


Την περασμένη Κυριακή 5/12 έγινε η πρώτη δράση προβολής στο λόφο Κολωνού και πήγε αρκετά καλά ενώ το ερχόμενο Σάββατο 11/12 στις 11:00- 13:00 θα έχουμε μία ακόμα επαναληπτική και τις πρώτες μας εγγραφές.
Καλοδεχούμενοι όλοι οι βαθμοφόροι που μπορούν να βοηθήσουν!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στις Α.Α.Λ. της 15ης και 19ης Αγέλης (Νόρα και Ελίνα), στον Γερανό, στον Αρκτούρο, στον Πετρίτη, στον Ωρίονα, στον Γκιώνη, στον Δρυοκολάπτη, στη Δράκαινα, στη Λέαινα, στον Πολυδεύκη, στον Τζάκαλα, στον Κένταυρο και σε πολλούς ακόμα που δεν φοράνε το προσκοπικό μαντήλι, για την έμπρακτη πίστη, δουλειά και στήριξη τους απο την πρώτη στιγμή.
Τελικά δεν αρκεί μόνο να φανταστείς κάτι για να το κάνεις. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!

Καλή προσκοπική δουλειά!
Ιππόκαμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου