Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

31η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων Ανιχνευτών

Κατ' αρχήν καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω να γυρίσατε (ζωντανοί) από τις χειμερινές εκδρομές με τις Κοινότητές σας, να ξεκουραστήκατε και να μπείτε στον κόπο να μου γράψετε τις εντυπώσεις σας για τη Σχολή. Θα ήθελα επίσης μέσα από το "Γεια Χαρά" να κρατήσουμε μία επικοινωνία, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών, υλικού και γνώσεων και την καλλιέργεια συνεργασιών μεταξύ των Κοινοτήτων. Θεωρείστε αυτονόητο ότι είμαι στη διάθεσή σας για οποιονδήποτε προβληματισμό θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου.
Περιμένω τα σχόλιά σας.
PS. Τόσον καιρό έκανα υπομονή. Έφτασε η ώρα να καταγγείλω το Γιώργο το Χρυσάφη, τον Κωνσταντίνο το Σταθιά και το Στέφανο τον Αθανασόπουλο διότι μας έταξαν ότι θα φτιάξουν site με φωτογραφίες και δεν έφτιαξαν τίποτα.

6 σχόλια:

  1. καλημέρα Αρχηγέ,
    χάρηκα που σε είδα χθες στην Παρουσίαση της κοινότητας ...
    καλά να περνάς θα τα ξαναπούμε σύντομα
    γεια χαρά λοιπόν...
    Φωτεινή Καλλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα αρχηγέ μου!!
    Επιτέλους χωνέψαμε τις γαλοπούλες,τα μελομακάρονα,τα γέλια,τις χαρές,τις λύπες και τον παλιό χρόνο και επιστρέψαμε από εκδρομές και διακοπές.
    Ήρθε λοιπόν η ώρα να κρατήσουμε την υπόσχεσή μας και να σας προσφέρουμε τις φωτογραφίες της 31ης βασικής ανιχνευτών.
    Το μόνο που έχετε να κάνετε,είναι να επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση :
    http://l2infernal.com/sveva/index.html
    Δυστυχώς δεν είναι ακόμα όλες αλλά θα φροντίσουμε να ολοκληρωθεί το ανέβασμα εντός της εβδομάδας.Θα ενημερωθείτε σχετικά με νεότερο mail (τσεκάρετε και τα junk mail σας μήπως παραπέσει εκεί σε μερικούς.)
    Φυσικά θα κρατάμε επαφή με όλους και εδώ στο φρεσκότατο blog του αρχηγού.

    Φίλε Κώστα και πάλι,σ' ευχαριστώ για όλα.
    Χρυσάφης Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτεινή χάρηκα κι εγώ πολύ που σε είδα.
    Όσο για σένα Γιώργο επίσης χάρηκα που έμαθα νέα σου και θα χαρώ ακόμα πιο πολύ αν μάθω (και ελπίζω έτσι να έγινε) ότι πραγματοποιήσατε μία δυναμική χειμερινή εκδρομή με την Κοινότητά σου μέσα στις γιορτές και δεν έτρωγες μόνο γαλοπούλες και μελομακάρονα.
    Ελπίζω η 31η Βασική Ανιχνευτών να έδωσε στον καθένα σας τη δύναμη και τη γνώση για να πορεύεται σαν διαβάτης γερός στο δρόμο τον Ανιχνευτικό. Χτες συναντηθήκαμε με τα υπόλοιπα παιδιά του επιτελείου για την αξιολόγηση της Σχολής. Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς και τα πλούσια συναισθήματα που χρωματίζουν τη σκέψη όλων για τις πέντε μέρες που ζήσαμε το Δεκέμβριο του 2009, σαν μέλη της 31ης Κοινότητας Ανιχνευτών. Η δική μας ικανοποίηση είναι να μαθαίνουμε καλά Ανιχνευτικά νέα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Αρχηγέ μου,
    Και ναι γυρίσαμε ζωντανοί από τις χειμερινές μας εκδρομές!!!
    Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί απλά με έκανες να αγαπήσω έναν κλάδο που είχα να ζήσω από ανιχνεύτρια...
    Μ'έμαθες πως καμία καλή πράξη δεν είναι ποτέ μικρή. Μπορεί ν'αλλάξει την ημέρα κάποιου. Μπορεί ν'άλλαξει την ίδια τη ζωή κάποιου.
    Απλά ευχαριστώ...
    Κωνσταντίνα Ιωσηφακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρηκα αυτο το link που νομιζω μπορει να φανει χρησιμο. Δινει waypoints για gps για πολλά βουνά και μπορείς να τα βάλεις και στο google earth για να δεις και πιο απλα που και πως πας καπου...
    www.hellaspath.gr/index.htm
    Μενέλαος ΑΚΑ 22 Άρεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά οι Κοινότητες του Κεραμεικου - Κολωνού στις 27- 28 Φεβρουαρίου θα πάνε εκδρομή ...ναι καλά μαντέψατε ...στο Παναχαϊκό! Πούλμαν, καταφύγιο, βραδινή ψυχαγωγία, κορυφή και επιστροφή. Deja Vus;

    ΑπάντησηΔιαγραφή