Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ένα ευχαριστώ από το 37ο Σύστημα


Καλησπέρα σε όλους,

Το Σάββατο 5/2/2011 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πίτας του Συστήματος μας, στην αίθουσα που μας παραχωρήθηκε από το 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα. Εκεί παρουσιάστηκαν οι δράσεις των Τμημάτων μας από τα παιδιά, με βίντεο από τις φωτογραφίες που επέλεξαν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την κ. Σιδέρη, Πρόεδρο και τον κ. Κοντό, Αντιπρόεδρο του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος, για την παρουσία τους σε αυτή μας την εκδήλωση. Στην συνέχεια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρακάτω αδελφούς μας που παρευρέθηκαν στην Κοπή της Πίτας του Συστήματός μας:

- κ. Κώστα Πατινιωτάκη, Έφορο Κλάδου Προσκόπων της Εφορείας Περιοχής Αττικής
- κ. Σταύρο Δημητρόπουλο, Τοπικό Έφορο Κεραμεικού - Κολωνού
- κ. Σταύρο Αντωνίου, υπεύθυνο του Κλάδου Προσκόπων της Τοπικής μας Εφορείας,
- κ. Αγγέλικα Μυλώνη, υπεύθυνη του Κλάδου Λυκοπούλων της Τοπικής μας Εφορείας,
- τους Αρχηγούς των αδελφών Συστημάτων, κ. Μάριον Καραλή Α.Σ. του 15ου Σ.Π., κ. Παύλο Συμπερά Α.Σ. του 24ου Σ.Α/Π., κ. Δημήτρη Καΐλη Α.Σ. του 5ου Σ.Π. καθώς επίσης τους κκ. Ιωάννη Ιωσηφίδη Α.Σ. και Νίκο Αδαμόπουλο Α.Κ.Α. του 1ου Σ.Π. Νέας Ερυθραίας.

Τέλος, εκ μέρους του επιτελείου του 37ου Σ.Π. έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω την Ε.Κ.Σ. και τους γονείς που συνεχίζουν να μας στηρίζουν στο όμορφο έργο που επιτελούμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά του 37ου Συστήματος Προσκόπων που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση.

Με τιμή
Μάνος Κύρογλου
Αρχηγός 37ου Συστήματος Προσκόπων Κολωνού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου