Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Εμπρός για τα ψηλώματα, εμπρός για τις κορφές


Κάπως έτσι ξεκινάει ένα προσκοπικό τραγούδι και κάπως έτσι ξεκίνησε και η προσκοπική χρονιά για την 24η Ομάδα Αεροπροσκόπων! Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 7:00 το πρωί οι Αετοί και τα Γεράκια άρχισαν να μαζεύονται στην εστία με προορισμό τα Μπαχούνια της Πάρνηθας. Ξεκινώντας για τον σταθμό του τρένου και μετά την άφιξή μας στις Αφίδνες, οι δύο Ενωμοτίες μ’ ένα χάρτη της Πάρνηθας άρχισαν με κέφι και χαρά την πορεία τους για τα Μπαχούνια.


Πορεία στο δάσος της Πάρνηθας

Και το παιχνίδι περιπέτειας ξεκινά εκεί γύρω στο μεσημέρι, όπου μετά το μαγείρεμα και την μεσημεριανή ανάπαυση, η Ομάδα ξεκίνησε με γέλιο να τρέχει ακούγοντας τα σφυρίγματα του Πετρίτη και του Γερανού, των δύο νέων Υπαρχηγών.

Ζωηρά Παιχνίδια για... ζωηρά παιδιά 

Παιχνίδια πολλά, τούμπες, γέλια και στο τέλος της μέρας... ο Ηρακλής Πουαρό εμφανίστηκε στους μικρούς «ντετεκτιβς»! Η πυρά έκλεισε την βραδιά μας και η κούραση μας οδήγησε όλους στις σκηνές μας.


Η επόμενη μέρα ακόμα πιο διασκεδαστική και περιπετειώδης καθώς τα «ALIEN .. on the rocks» μας έκλεψαν το σήμα της Ομάδας και οι Πρόσκοποι με ταχύ οδοιπορικό και ανιχνευτικά σήματα το βρήκαν και το κρέμασαν και πάλι στον ιστό!
Η ώρα του γυρισμού πλησιάζει και η Ομάδα επιστρέφει στην εστία αργά το απόγευμα, όπου πάρα την κούραση, η ευχαρίστηση της πρώτης εκδρομής μας ήταν φανερή. Τα χαμόγελα των παλιών και νέων Προσκόπων δείχνουν την προσμονή της επόμενης εκδρομής!

Γεια Χαρά.

Δέσποινα Συμπερά (Ανδρομέδα)
Α.Ο.Π. 24ης Ομάδας Α/Π Κολωνού

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Ανδρομέδα.
    Καλή συνέχεια σε σένα και στην Ομάδα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Αρχηγέ και να θυμάσαι,
    τα Γεράκια, οι Αετοί, ο Πετρίτης και ο Γερανός
    είναι πουλιά με δυνατά φτερά και μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά ως τ' αστέρια,
    ως τον αστερισμό της Ανδρομέδας!

    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή