Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Με σεβασμό στο αποτέλεσμα..

Είναι αρκετές μέρες που σκέφτομαι αν πραγματικά πρεπει να σκέφτεται κάποιος με την καρδιά και οχι με το μυαλό. Είναι επισης στιγμές που οταν σκέφτεσαι το αποτέλεσμα της απόφασης να μην τολμας
Να μην τολμας να πεις ότι αισθάνεσαι, ότι νιώθεις, ότι πιστεύεις, ότι θέλεις.
Πρόσφατα με μια παρέα φίλων προσπαθήσαμε να ανέβουμε ενα βουνό και να πάμε κόντρα στον άνεμο. Απο εκείνη την ημέρα άρχισα και εγω να σκέφτομαι κόντρα στον άνεμο και να πιστεύω ότι τελικά είναι προτιμότερο να τολμησεις απο το να πεις "αστο καλύτερα, ίσως κάποια άλλη στιγμή".
Αυτή είναι η στιγμή που θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Διαφορετικό απο μια δράση με χρώμα και περιπέτεια, διαφορετικό απο ενα μεγάλο παιχνίδι. Να δοκιμάσω κάτι που ισως να μην ειμαι έτοιμος.
Δεν μπορω όμως να παγιδευσω την σκέψη μου. Επέλεξα να ειμαι υποψήφιος στην Περιφερεια της Αθηνας γιατί η γενιά μας αξίζει κάτι παραπάνω, γιατί πρεπει να αναλάβουμε την ευθύνη να οδηγήσουμε την Αθηνα σε μια νεα διαφορετική εποχή. Σε μια εποχή που ο Προσκοπισμος έχει την μοναδική ευκαιρία να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στις εξελίξεις. Σε μια εποχή που τα πράγματα δεν αλλάζουν, αλλα άλλαξαν.
Ο τίτλος αυτής προσπάθειας είναι "με σεβασμό στο αποτέλεσμα".
Και αυτο θα κανω...
Θα σεβαστω το αποτέλεσμα τις προσπάθειας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου