Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Νέα χρονιά, νέα πορεία, πολλά όνειρα!


Η κοπή της Βασιλόπιττας του Συστήματος, που κάθε χρόνο προγραμματίζεται τέτοιες ημέρες, πραγματοποιήθηκε στην εστία μας με τη συμμετοχή όλων των μελών του Συστήματος.
Η σημερινή ημέρα μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους γονείς και τους φίλους του Συστήματος, να τους παρουσιάσουμε τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν τη χρονιά που έφυγε και να μοιραστούμε μαζί τους τα όνειρα και τους στόχους μας για φέτος.


Όλοι απολαύσαμε τις παρουσιάσεις που είχαν ετοιμαστεί από τους βαθμοφόρους της Αγέλης και της Ομάδας για τις δράσεις του 2010, βλέποντας και αναπολώντας τις σημαντικότερες στιγμές, γεμάτες με χαρούμενες εικόνες και προσκοπικό χρώμα. Τα παιδιά, οι πρωταγωνιστές του Προσκοπισμού, ξαναβλέποντας όλα όσα είχαν ζήσει, γέλασαν, συγκινήθηκαν και έδωσαν ραντεβού για νέες πορείες και νέες περιπέτειες.
Σημαντική στιγμή  της περσινής χρονιάς αποτέλεσε η ανάδειξη σε Πρόσκόπο Έθνους του Υπαρχηγού της Ομάδας Πασχάλη Λιόλιου, ο οποίος ολοκλήρωσε με επιτυχία την ατομική του πρόοδο στην Κοινότητα Ανιχνευτών της Τ.Ε. Κολωνού και αποτελεί το πρώτο μέλος του Συστήματος που ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί της προόδου ανηλίκων μετά το 1995.


Το "παρών" στην εκδήλωσή μας έδωσαν ο βουλευτής Α' Αθηνών κ. Νάσος Αλευράς, η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων κα. Μαρία Σιδερή και το μέλος του συμβουλίου κ. Πάνος Καλοφωλιάς, ο πρόεδρος της Ε.Κ.Σ. της Τ.Ε. Κεραμεικού-Κολωνού κ. Ηρακλής Μαρκουίζος, καθώς και βαθμοφόροι των υπολοίπων Συστημάτων και του επιτελείου της Τ.Ε., πλήθος γονέων μελών του Συστήματος και παλιοί βαθμοφόροι.

Πάντα Ψηλότερα!

Παύλος Συμπεράς (Κόνδορας)
Α.Σ. 24ου Α/Π Κολωνού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου