Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

28ος Γύρος Αθήνας. Στηρίζουμε τη ζωή!

Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης θα πραγματοποιήσουν τον “28ο Γύρο Αθήνας”, τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποτελεί θεσμό για την πρωτεύουσα, την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 και ώρα 10:00π.μ., με εκκίνηση των αθλητών-τριών το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ο φετινός “28ος Γύρος Αθήνας” είναι αφιερωμένος στους “Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, Αθήνα 2011” και επιδιώκει να διαδώσει το μήνυμα της συμμετοχής, της συναδέλφωσης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αποδοχής των ατόμων με ειδικές ικανότητες, που θα συμμετάσχουν μαζί μας.

Να είμαστε όλοι εκεί. Για τους φίλους μας με τις ειδικές ικανότητες, για εμάς και για την πόλη μας… Ενθαρρύνετε τα μέλη των Τμημάτων μας, να δώσουν το παρών, με την συμμετοχή τους. Οι Πρόσκοποι της Τ.Ε. Κεραμεικού - Κολωνού στηρίζουν την προσπάθεια. Στηρίζουν το "ευ αγωνίζεσθαι", σε έναν αγώνα συμμετοχής. Θέλουν να γίνουν αγγελιοφόροι του μηνύματος της συναδέλφωσης. Θέλουν να πλημμυρίσουν την πόλη μας, με γέλιο, κέφι και ζωντάνια.

Δημητρόπουλος Σταύρος
Τ.Ε Κεραμεικού - Κολωνού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου