Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Μαζί ξεκινήσαμε ατέλειωτο δρόμο


Είναι πράγματι πολύ όμορφο να ακολουθείς ένα δρόμο συντροφιά με αγαπημένους φίλους. Ένα δρόμο με ανηφόρες, δυσκολίες, αγωνίες και λαχτάρες αλλά και γεμάτο περιπέτεια, προσμονή, νοσταλγία και όνειρα. Ένα δρόμο που δεν τελειώνει ποτέ! Αυτός ο δρόμος έχει ενώσει εδώ και λίγες ημέρες τις ενωμοτίες των Αετών, των Αλεπούδων και των Γερακιών, σε ένα ταξίδι με προορισμό το Προσκοπικό Κηνύγι.


Το διήμερο 19-20 Μαρτίου η 5η Ομάδα Προσκόπων και η 24η Ομάδα Αεροπροσκόπων πραγματοποίησαν εκδρομή στο Προσκοπικό Κέντρο "Ιωάννης Πανταζής" στο όρος Πατέρας, στα πλαίσια των κοινών τους δράσεων, μέχρι και τη θερινή κατασκήνωση.


Στα πρόσωπα των Προσκόπων μπορούσε κανείς εύκολα να δει τη χαρά τους για την εκδρομή και τη λαχτάρα τους για παιχνίδι και νέες εμπειρίες. Η ενωμοτία των Αλεπούδων του 5ου Σ.Π., με δύναμη 7 Προσκόπων, ανέμιζε για πρώτη φορά το σημαιάκι της εκτός εστίας και η κραυγή της ακουγόταν πάντα λίγο πιο δυνατά. 

Η Ενωμοτία των Αλεπούδων

Νέα Ενωμοτία, νέος Ενωμοτάρχης
Στην παρέα της εκδρομής προστέθηκε και η 4η Ομάδα Προσκόπων Βριλησσίων, οπότε το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο έντονο. Οι Ενωμοτίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σίγουρα υπήρχαν στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.




Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πρόσκοποι των δύο Ομάδων είχαν πραγματοποιήσει μία κοινή συγκέντρωση πριν την εκδρομή και ότι για την Ενωμοτία των Αλεπούδων η εκδρομή ήταν η τρίτη μόλις δράση.

Πάντα Ψηλότερα!

Παύλος Συμπεράς (Κόνδορας)
Αρχηγός 24ου Συστήματος Α/Π Κολωνού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου