Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Η Ώρα της Γης


Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 διοργανώνεται για τρίτη φορά στη χώρα μας η Ώρα της Γης. Η ενέργεια αυτή έχει χαρακτηρισθεί ως το "μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη" και είναι ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
O χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα μέχρι το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 20:30, όταν οι Έλληνες θα σβήσουν τα φώτα για μία ώρα, πρωταγωνιστώντας εκ νέου στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων συμμετέχει ενεργά και φέτος στην ενέργεια αυτή. Σας καλεί όλους να δηλώσετε συμμετοχή στο:

http://www.wwf.gr/earthhour/scoutsofgreece

Το μήνυμα της Ώρας της Γης είναι ένα μήνυμα προσωπικής δέσμευσης για τον καθένα μας που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη προστασία του πλανήτη, αποτελώντας εφαλτήριο υιοθέτησης ενός τρόπου ζωής όπου η εξοικονόμηση ενέργειας θα αποτελεί καθημερινή συνήθεια.
Για το σκοπό αυτό, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 στις 20:30, το Σ.Ε.Π. καλεί όλα τα Συστήματα να σβήσουν τα φώτα στις εστίες τους και παράλληλα όλα τα Τμήματα, σε όλη την Ελλάδα, να μην χρησιμοποιήσουν ρεύμα στη δράση που έχουν προγραμματίσει γι αυτό το Σαββατοκύριακο και να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες ευαισθητοποίησης για την προστασία του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου