Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ανιχνευτικό Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων Παρουσίασης

Η εικόνα και ο ήχος είναι δύο στοιχεία μαγικά. Η σύζευξή τους προκαλεί ιδιαίτερα και μοναδικά συναισθήματα. Στην εποχή μας, οι εφαρμογές για την αξιοποίηση των δύο αυτών μέσων εξελίσσονται ως προς τη χρήση και την απόδοση τους ραγδαία, μια και είναι πολύ σημαντικό το συναίσθημα να περνά στο κοινό μίας οπτικοακουστικής παρουσίασης.
Έτσι λοιπόν η γνώση των κατάλληλων δημιουργικών εργαλείων ήχου και εικόνας αποτελεί εφόδιο υψηλής ποιότητας για τον καθένα. Πολύ δε περισσότερο για τους Ανιχνευτές και τις παρουσιάσεις τους, ακρογωνιαίο λίθο για την πρόοδό τους στην Κοινότητα και γενικότερα στη ζωή τους και μοχλό για την καλλιέργεια της φαντασίας τους ως στοιχείου της προσωπικότητάς τους.
Η ποιότητα είναι επιλογή και απαιτεί γνώση και το κυριότερο όρεξη και κέφι για δουλειά. Έτσι, ο Κλάδος Ανιχνευτών της Τ.Ε Κεραμεικού - Κολωνού, πραγματοποίησε ένα Ανιχνευτικό Εργαστήριο με θέμα «Ψηφιακά Μέσα Παρουσίασης», το οποίο παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι Ανιχνευτές που συμμετείχαν. Το Εργαστήριο πραγματοποιήθηκε με ειδικό συνεργάτη τον Υ.Κ.Α. της Τ.Ε. Κωνσταντίνο Σταθιά (Γκιώνη) και project τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την απονομή του Νόμπελ Λογοτεχνίας στον μεγάλο Οδυσσέα Ελύτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου