Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

"Οι Έλληνες αξίζουν το σεβασμό όλων"


«Αυτό που μας εμπνέει είναι η ιστορία της Ελλάδας. Αυτό εμένα με εμπνέει πάρα πολύ. Ο λαός ο Ελληνικός έχει τεράστια περηφάνια για την ιστορία που κουβαλάει και αξίζει το σεβασμό όλου του κόσμου. Όλοι θα πρέπει να σεβόμαστε τους Έλληνες, για την ιστορία τους, για τις αρχές, τη δημοκρατία, τις επιστήμες, για όλα αυτά που ξεκίνησαν από την Ελλάδα. Οπότε, είναι πολύ δύσκολο, οποιοσδήποτε να μας κάνει μαθήματα.»

Η ερώτηση του ξένου δημοσιογράφου, μετά την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, με αντίπαλο τη Ρωσία, ήταν για το αν παίξαμε για να αποδείξουμε ότι η κυρία Μέρκελ κάνει λάθος που λέει ότι πρέπει να διατηρηθούν οι Ελληνες σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο.Ο Φερνάντο Σάντος επέμεινε να απαντήσει, παρότι οι άνθρωποι της UEFA παρενέβησαν για να μην το κάνει, λόγω του πολιτικού χαρακτήρα της ερώτησης. Και η απάντηση του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας ήταν αποστομωτική.

Πριν απο λίγες ημέρες, ο Φερνάντο Σάντος είχε πει: "Εγώ είμαι πιο Έλληνας από όλους τους Ελληνες!". Και χθες, ο...Έλληνας απ την Πορτογαλία απέδειξε ότι η παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, ανυψώνει ακόμα περισσότερο την περηφάνια μας.

Καλή δύναμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου